Kılıçdaroğlu-İnce Çekişmesini En İyi Anlatan Video

CHP’de genel başkanlık tartışmaları 24 Haziran’da alınan ağır mağlubiyetin ardından tekrardan alevlendi. Sosyal medya kullanıcıları da bu gelişmelere kayıtsız kalmadı.

26.06.2018-18:31 - (Son Güncelleme: 26.06.2018-18:22)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24 Haziran seçimlerin yüzde 22 oy bandında kaldı. Alınan ağır yenilginin ardından CHP’de liderlik tartışmaları alevlenmeye başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında başarı gösteremeyen CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçimlere ilişkin yaptığı basın açıklamasında CHP’nin genel başkanlığına göz kırpan ifadeler kullanmıştı.

Bu açıklamaların ardın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün seçimlere ilişkin basın açıklaması yaptı. Bu açıklamada CHP lideri başkanlık koltuğunu bırakmayacağına dair mesajlar verdi.

Bu açıklamanın yapıldığı esnada Muharrem İnce, Twitter üzerinden bir paylaşımda bulundu ve Türkiye’yi karış karış gezeceğini açıkladı. Bu genel başkanlığa dair bir hamle olarak değerlendirdi.  

Bu gelişmelere sosyal medya kullanıcıları da kayıtsız kalmadı. Sosyal medya bu çekişme ile ilgili montajlarla doldu. Şaban oğlu Şaban filminde rol alan Şener Şen, Kılıçdaroğlu; Kemal Sunal ise Muharrem İnce olunca ortaya ilginç bir video çıktı.                                                                       

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal