Kılıçdaroğlu'dan Başörtülü Genç Kızın Saldırıya Uğramasına Yönelik Sarsan Açıklama!

Kemal Kılıçdaroğlu, Karaköy'de başörtülü bir genç kızın yolda yürürken saldırıya uğraması meselesine yönelik "Bu türden saldırıları yapanların provokatör olduğu kanısındayım" ifadesine yer verdi.

18.11.2019-11:21 - (Son Güncelleme: 18.11.2019-11:13)
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Karaköy'de başörtülü bir genç kızın yolda yürürken saldırıya uğraması meselesine yönelik "Bu türden saldırıları yapanların provokatör olduğu kanısındayım" ifadesine yer verdi.

İstanbul Karaköy'de yolda yürüyen 2 genç kız, Semahat Y. adlı kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Olayın görüntülerinin ortaya çıkmasıyla birlikte emniyet ekipleri harekete geçti ve Semahat Y.'yi gözaltına aldı. Hakim karşısına çıkarılan saldırgan, tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Bahsi geçen bu olaya yönelik CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da bir açıklama geldi. Kemal Kılıçdaroğlu, bu saldırılara toplumun her kesiminin tepki vermesinin gerekli olduğunu belirtti ve ekledi:

"Bu saldırılar asla kabul edilemez. Başörtülü bir kadına, başörtülü bir kızımıza başörtüsü taktı diye yapılan saldırıyı kınıyorum, lanetliyorum" diyen CHP Lideri, "Ayrıca toplumun tüm kesimlerinin bu ve benzer saldırıları şiddetle kınaması, lanetlemesi lazım. Bu türden saldırıları yapanların provokatör olduğu kanısındayım. Toplumu germe, ayrıştırma, toplumu kutuplaştırma gibi bir görev üstlendiklerini düşünüyorum. Toplumun her kesiminin de siyasi görüşü, inancı, kimliği ne olursa olsun bu tür olaylara en sert tepkiyi vermesi gerekir." 
 
Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal