Alaattin Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na Yanıt!

Alaattin Çakıcı ile Kemal Kılıçdaroğlu arasından yaşanan gerginlik boyut değiştirdi. Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulunan Kılıçdaroğlu'na yanıt gecikmedi.

18.11.2020-14:24 - (Son Güncelleme: 19.11.2020-11:54) Alaattin Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na Yanıt!

1953 yılında dünyaya gelen organize suç örgütü lideri diğer bir ifadeyle mafya babası Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sözlü saldırıda bulundu.

Twitter gündeminin trend topik konusu Alaattin Çakıcı'nın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yazdığı hakaret içerikli mektuplar oldu.

ALAATTİN ÇAKICI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Bunun üzerine Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik devreye girdi.

Sosyal medyadan bir açıklama yapan Avukat Çelik, Alaattin Çakıcı hakkında hakaret ve tehdit suçundan suç duyurusunda bulunduklarını dile getirdi.

Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Celal Çelik söz konusu açıklamasına ''Seviyesizliğin hesabını soracağız'' notunu düştü.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'DAN İLK AÇIKLAMA

Kemal Kılıçdaroğlu'dan çok geçmeden Alaattin Çakıcı'ya yönelik açıklama  geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alaattin Çakıcı'ya yönelik yanıt niteiği taşıyan cümleleri şöyle oldu:

''Ben Erdoğan’ı eleştiriyorum, Bahçeli cevap veriyor. Bahçeli’yi eleştiriyorum, yeraltı dünyasının bir lideri cevap veriyor.

Şu Türkiye’nin geldiği hale bakın Allah aşkına… Nasıl bir hale geldik. Hukukun olmadığı yerde, hukukun ihlal edildiği yerde, liyakatin çöktüğü yerde, yargının olmadığı yerde devlet bir süre sonra organize suç örgütü haline dönüşebilir.

Nasıl oluyor da böyle bir eleştiri başka bir yerden geliyor. Bana cevap verecek olan Bahçeli’dir ya da onun arkadaşlarıdır. Aralarındaki ilişki ne? Onu bilmiyoruz

Ama ciddiye alınacak bir olay değil. Hiç kimse unutmasın bizim ruhumuzu oluşturan temel öge Kuvâ-yi Milliye’dir. Çakalların bulunduğu yerde hiç kimse ama hiç kimse bize bir şey söyleyemez.

Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Alaattin Çakıcı hakkında hakaret ve tehdit suçlarından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını duyurdu.''

ALAATTİN ÇAKICI'DAN YENİ YANIT

Kılıçdaroğlu'nun hakkında söylediği sözlere el yazısıyla yazdığı bir mektupla yanıtlayan Alaattin Çakıcı şu sözleri söyledi: ''Sen kurt ile çakalı karıştırıyorsun. Sende ve avanende yürek varsa ben her gün sokaktayım. Çakal gibi uluyup, hatun gibi konuşacağına beni öldürtsene. Sende ve avanende o yürek var mı?''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal