Kılıçdaroğlu Sert Üslup Taktiğini Deniyor

CHP liderinin son dönemde gündemden düşmeyen sert üsluptaki açıklamalarının sebebi ortaya çıktı. İddialara göre Kılıçdaroğlu, kendisine sert üslubun puan kazandırdığını düşünerek özellikle bu şekilde konuşuyor.

27.01.2021-15:23 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-16:38) Kılıçdaroğlu Sert Üslup Taktiğini Deniyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir süredir yaptığı sert ve suçlayıcı açıklamalar gündemden düşmüyor.

Bilhassa Meclis grup toplantısında yaptığı açıklamalarda başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çalışma arkadaşlarına hakaret etmekten geri durmayan Kemal Kılıçdaroğlu, öğretmenler başta pek çok meslek topluluğuna da AK Parti’ye oy vermeleri sebebiyle hakaret etti.

Son grup toplasındaki konuşmasında da Valiler için ''militan'' ifadelerini kullanarak tepki toplayan Kılıçdaroğlu’nun bu sert üslubunun taktiksel olduğu gün yüzüne çıktı.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Meclis’de CHP kulislerinde yaptığı müzakerelere dayanarak “Gerilim kime yarıyor?” başlıklı bir yazı yazdı.

Sarıkaya, CHP’lilerden edindiği bilgiye göre sert üslubun Kemal Kılıçdaroğlu’na puan kazandırdığını ve bu sebepten  her defasında daha sert bir dil kullandığını bilgisini okuyucularına aktardı.

Sarıkaya, CHP kulislerinden sağladığı bilgiye dayanarak, Kemal Kılıçdaroğlu’nun daha da sert bir kullanacağını okuyucularıyla paylaştı.

Yazının ilgili kısmında şu ifadeler yer alıyor:

“Şunu baştan belirteyim ki CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu bu denli kızgın halini kürsüde ender gördüm…

Sanırım bir önceki Enis Berberoğlu’nun milletvekilliğinin düşürülmesi sonrasındaydı…

Dünkü ise öfkesinin zirvesiydi…

CHP yöneticileri ile kulis sohbetimden anladım ki Kılıçdaroğlu bu sert üslubu devam ettirmekte kararlı.

Yapılan araştırmalar ve Kılıçdaroğlu’nun TBMM tatili sırasında bölgelerde görevlendirdiği milletvekillerinden gelen bilgiler, kamuoyunda bu üslubun tuttuğunu raporlamış.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal