Kılıçdaroğlu: İnce’ye Kapıları Kapatın, İlgi Göstermeyin

Yeni parti kurma hazırlığı içerisinde olan Muharrem İnce'nin CHP'den ihracı parti içerisinde değerlendirilirken, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan CHP'lilere Muharrem İnce'ye yüz vermeyin talimatı geldi.

15.08.2020-11:35 - (Son Güncelleme: 15.08.2020-11:36) Kılıçdaroğlu: İnce’ye Kapıları Kapatın, İlgi Göstermeyin

CHP'de gündem yine Muharrem İnce. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti içerisinde oluşturduğu diktatörlük sistemine karşı bir tutum sergileyen İnce, CHP ile yollarını ayırmaya karar verdi.

Bu çerçevede yeni parti hazırlığı aşamasında olan Muharrem İnce, 'Bin Günde Memleket’ hareketi' ' ni başlattı.

Parti içerisinde İnce’nin Bin Günde Memleket hareketi, CHP'de bir ‘küskünler hareketi’ olarak bakılırken, Muhharem İnce’nin kendisini CHP’den ihraç ettirerek mağdur rolünü oynadığını öne sürüyor.

Muharrem İnce’nin, bu çıkışıyla CHP ile İyi Parti üzerinde baskı oluşturarak kendisini Cumhurbaşkanı adayı yaptırmayı hedeflediğini iddia ediyor.

İLGİSİZLİK' POLİTİKASI

Muharrem İnce meselsinde bir süredir sessiz kalan CHP idaresi, geçen gün İnce’nin iddialarına yanıt vererek, bu sessizliği bozmuştu.

Şu an de, eylülde ‘Bin Günde Memleket’ sloganıyla Anadolu’yu gezmek için hazırlık yapan Muharrem İnce’ye yönelik ‘ilgisizlik politikası’ başlatıldığı öne sürüldü. CHP idaresinin teşkilatlara 'İnce’ye kapıları kapatın, ilgi göstermeyin' talimatı verdiği iddia ediliyor.

DİSİPLİNE SEVK EDİLEBİLİR

CHP kulislerinde İnce’nin disipline gönderilmesi ve ihraç edilmesi değerlendiriliyor.

Fakat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun şu an böyle bir yaptırıma pozitif bakmadığı, İnce’nin adımlarının izlenmesi ama ilgi gösterilmemesinden yana olduğu ifade ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal