Kestiği Kedi ile Yakalandı: Yıllardır Yiyorum

İstanbul Tuzla'da kestiği kediyi koyduğu poşet ile yakalanan vahşi kadın, hayvanseverlerin ihbarı üzerine yakalandı. Yakalanan vahşi kadın, ilk ifadesinde kedileri keserek yediğini söylediği öğrenildi.

22.11.2020-09:34 - (Son Güncelleme: 22.11.2020-11:18)

Tuzla'nın Aydınlı Mahallesi'nde bir grup genç sokakta karşılaştıkları F.Ç. adlı kadının elindeki siyah poşetin içerisinde kestiği kedinin olduğunu belirtmesi üzerine emniyete durumu ihbar etti.

Hadise yerine giden emniyet güçleri kadının elindeki siyah poşetin içerisinde önce kesip sonra derisini yüzdüğü bir kedi yavrusu olduğunu belirledi.

Bunun üzerine yakalanarak Orhanlı Polis Merkezi'ne alınan F. Ç. orada verdiği ifadesinde kedi kesip yediğini itiraf ettiği belirtildi. F.Ç'nin karakoldali işlemlerinin peşinden adliyeye gönderileceği öğrenildi. Hadiseyle alakalı soruşturma emniyetin soruşması devam ediyor.

'YILLARDIR YİYORUM'

Kedi kesen vahşi kadını emniyete ihbar ederek yakalanmasını sağlayan hayvansever Sami Durmuş olanları şu ifadelerle anlattı:

"Pendik'ten eve gitmek için burada dolmuştan indim. Buradan gelirken kalabalığı gördüm, çocuklar kadının etrafını sarmış, polis muhabbeti yapıyorlardı. Ben de merak ettim, sordum 'Ne oluyor' diye. Çocuklar bana, ' Abi kediyi kesmiş, poşetin içine koymuş eve götürüyor' dediler. Tabii inanamadım ama insanda bir şüphe oluyor.

'KESTİM EVE GÖTÜRÜP YİYECEĞİM'

Sordum kadına, o da gayet normal bir şekilde, ' Evet, kestim eve götürüp yiyeceğim dedi. Daha önce de yiyormuş, ilk değil bu. 'Yıllardır ben yiyorum' diyor. Gayet basit bir açıklama yapıyor, normal bir şeymiş gibi"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal