Kerem Alkin: 15 Temmuz Günü Dünya'daki Önemli Gazetelere Bir İlan Verelim

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Sabah Gazetesi yazarı Kerem Alkin, TV 100 canlı yayınına konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu. Alkin, 15 Temmuz'un Avrupa ve ABD tarafından daha iyi anlaşılabilmesi için ilgi çekici bir öneri de ortaya attı.

21.05.2019-21:47 - (Son Güncelleme: 21.05.2019-21:49)

Haber 365 | Özel Haber 

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Sabah Gazetesi yazarı Kerem Alkin, TV 100 canlı yayınına konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu.

15 TEMMUZ'LA İLGİLİ ÖNERİ  

Türkiye'nin 15 Temmuz sonraki süreçte Avrupa ve ABD ile yaşadığı problemlere değinen Kerem Alkin, canlı yayında, başka bir toplantıda ortaya attığı bir öneriyi paylaştı.

15 TEMMUZ GÜNÜ TÜM GAZETELERE...

Kerem Alkin, "15 Temmuz günü ABD'den İngiltere'ye, Dünya'nın her yerindeki önemli gazetelere şöyle bir ilan vereceksin: Amerikan savaş uçağı Amerikan kongre binasını bombalıyor. İngiltere'deki gazetede WestMinster İngiltere'nin kendi savaş uçağı tarafından bombalanıyor. Ve diyeceksin ki 'Söyle bakalım arkadaş, bu resim senin kabul edebileceğin bir şey mi? Sen kendi ülkenin hava kuvvetlerinin kendi ülke parlementonu bombalamasını içine sindirebiliyor musun? O zaman kusura bakma, ne bekliyordun?' Tabii ki Türk halkı çıkıp da demokrasisine sahip çıkacaktı." ifadeleri önerisini anlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal