Kendisini Taciz Eden Adamı Kocasıyla Beraber Dövdü

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir kadın, kendisini telefonla arayarak taciz ve tehdit eden adamı evine çağırdı ve kocasıyla birlikte dövdü.

23.05.2020-13:30 - (Son Güncelleme: 23.05.2020-16:53)

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir kadın, kendisini telefonla arayarak taciz ve tehdit eden adamı evine çağırdı ve kocasıyla birlikte dövdü.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesine bağlı Koru Mahallesi'nde ikamet eden, evli ve bir çocuklu H.Y. kendisini tehdit ve taciz ettiğini iddia eden 45 yaşındaki K.Ö’yü evine çağırdı ve eşiyle birlikte hastanelik etti.

TACİZ EDEN ADAMI KOCASIYLA BERABER DÖVDÜ

H.Y.’nin eşinin evde olduğu vakitte eve çağırdı K.Ö.’nün eve girer girmez H.Y’ye saldırdığı kaydedilirken H.Y.'nin eşi V.Y, eline aldığı sopayla K.Ö’ye saldırdı ve H.Y’nin de yardımıyla birlikte K.Ö. hastanelik oldu.

V.Y, eşiyle beraber K.Ö’yü dövmelerinin ardından polisi aradı. Olay yerine ulaşan polis ekipleri yerde baygın bir şekilde yatan K.Ö. için ambulans çağırdı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık ekipleri de 45 yaşındaki K.Ö.’yü sedye ile evden çıkararak Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. K.Ö’nün durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

"EŞİMİ TEHDİT ETTİ"

H.Y.’nin eşi V.Y., "Önceden tehditler olmuş, evime kadar gelmiş, benimle düzgün konuşacaksın demiş. Ben yokken evimi takip etmiş. Çarşıya gitmiştim, eve döndüğümde o da eve gelip eşime saldırdı. Ben de sopayla kendisine saldırdım. Eşim de yardım etti, kavga ettik. Benim evde olduğumu bilmiyordu. Telefonda eşimi tehdit etti. Eşime kendisiyle birlikte olmaması halinde beni öldüreceğini ve 13 yaşındaki kızıma tecavüz edeceğini söylemiş. Telefonunu inceledim, başka kızlarla da mesajlaşmaları var" ifadelerini kullandı.

"'EŞİNDEN AYRIL BERABER OLALIM' DEDİ"

H.Y. ise, “Beni sürekli tehdit ediyordu. Bu durumu eşime söylemiştim. Seni seviyorum, ‘sen de seni seviyorum demezsen zorla olur’ diyordu. Eşinden ayrıl beraber olalım diyordu. Mesaj attı bana ‘eve geleceğim’ diye. Ben de eşim evde olacağı için ‘gel’ dedim. Geldi. Eşim eve gelince saldırdı. Eşimle beraber dövdük” dedi.

Olay sonrası H.Y. ve eşi K.Ö.’yü dövdükleri sopa ile beraber ifade vermeleri için İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal