Kendisini Boğazından Bıçaklayan Eşini Boğarak Öldürdü

İzmit'te tartıştığı eşinin boğazından bıçakladığı müezzin Zülküf Güneş, eşi Özlem Güneş’i boğarak yaşamına son verdi. Tüm gece eşinin cansız bedeni başında duran Zülküf Güneş, sabah olunca emniyet güçlerini arayarak teslim oldu.

05.09.2020-11:03 - (Son Güncelleme: 05.09.2020-10:50) Kendisini Boğazından Bıçaklayan Eşini Boğarak Öldürdü

Hadise saat 03.00 sularında 28 Haziran Mahallesi Eski İstanbul Yolu Caddesi üzerindeki sitede yaşandı.

Bir camide müezzin olarak görev alan Zülküf Güneş (40), eşi ile arasında şiddetli geçimsizlik olduğu ve evlerinde tartışmaya başladıkları öğrenildi.

Tartışma kısa zaman içinde kavga haline gelince Özlem Güneş (39), mutfaktan aldığı bıçakla eşi Zülküf Güneş’i boğazından hafif bir şekilde yaraladı. Bu durumun üzerine boğazından yara alan Zülküf Güneş, eşi Özlem Güneş’i boğazından sıkarak öldürdü.

Hadisenin ardından tüm gece eşinin cesedinin başında duran Zülküf Güneş, gün doğunca emniyet güçlerini arayarak kendini ihbar etti. İhbar üzerine görevliler olay mahaline gitti.

Sağlık personellerinin yaptığı kontrol sonucunda, Özlem Güneş’in yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Zülküf Güneş de, ambulansla Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek boynundaki yarası tedavi edildikten sonra, gözaltına alındı.

DAHA ÖNCE EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Özlem Güneş'in daha öncesinde de eşi tarafından pek çok defa darp edildiği ve emniyete müracaat ederek şikayetçi olduğu belirtilirken, cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal