Kendini Mesih İlan Eden Hasan Mezarcı: Helak Olacaksınız!

Refah Partisi eski milletvekili olan ve kendisini mesih olarak ilan eden Hasan Mezarcı'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Mezarcı, "Bana inanmayan herkes helak olacak" dedi.

16.10.2018-19:00 - (Son Güncelleme: 16.10.2018-18:50) Kendini Mesih İlan Eden Hasan Mezarcı: Helak Olacaksınız!

2000'li senelerin başında kendisini 'Mesih' ilan eden eski Refah Partisi Milletvekili Hasan Mezarcı, basının kendisine yer vermediğini iddia ederek, Twitter sayfasıdnan "Bu ilâhî basın yayınları kıyamete dek yükselerek sürecek; inanan kurtulup sonsuz yaşam bulacak, inanmayan helak olacak" mesajını yayınladı.

KENDİNİ MESİH İLAN ETMİŞTİ

2000'li senelerin başında kendisini "Mesih" ilan eden eski Refah Partisi milletvekili Hasan Mezarcı ise böyle bir dönemde, sosyal medya sayfasından dikkat çekici paylaşımlar yaptı. Mezarcı, "İyi geceler çocuklar. İstanbul'dan bir üniversite öğrencisi, gördüğü bir rüyayı bize ulaştırdı; biz de sizinle paylaşmak istedik. Dua etmeden yatmayın..." dedi ve kendisine gelen bir mesajı yayınladı.

"DÜZ BİR OVADA UNİCORN ÜZERİNDEYİM"

Hasan Merzarcı paylaşımında, "Rüyamda düz bir ovada unicorn (alnında tekbir boynuz olan bir at) üzerindeydim onu ben sürüyorum. Birden Hasan Mezarcı gökyüzünden aşağıya doğru helozon biçiminde bir ışıkla yeryüzüne intikal etti. Meltem gibi çok tatlı bir rüzgar esti rüzgarı fark ettim. Hasan Mezarcı'nın yanına gitti ve bana 'kuru kuru yapraklar bizi kim yarattı" diye söyledi.

"İNANMAYAN HELAK OLACAK"

Sık sık gerçekleştirdiği açıklamalarda basının kendisine yer vermediğini, sansür uyguladığını iddia eden Mezarcı "Bu ilahi basın yayınları kıyamete dek sürecek" dedi. Hasan Mezarcı, şunları ifade etti: "Yüce Allah, her halkın içinden seçtiklerine, Hasan Mezarcı'nın 'beklenen Mesih' olduğunu ifade edip bildirmeye ve onları Mesih'e şahit yapmayı sürdürüyor. Bu ilâhî basın yayınları kıyamete dek yükselerek sürecek; inanan kurtulup sonsuz yaşam bulacak, inanmayan helak olacak."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal