Kenan Sofuoğlu Meclis'e Girdi Mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği ile motoru bırakan ve AK Parti'den milletvekili olan Kenan Sofuoğlu, resmi olmayan ilk sonuçlara göre Sakarya'dan Meclis'e girmeyi başardı.

24.06.2018-22:07 - (Son Güncelleme: 24.06.2018-22:01) Kenan Sofuoğlu Meclis'e Girdi Mi?

Erdoğan'ın talebi ile 24 Haziran seçimlerinde AK Parti'den aday olan eski motosiklet yarışcısı Kenan Sofuoğlu Meclis'e girmeyi başardı.

AK Parti Sakarya Milletvekili adayı ve eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimi için oyunu, Serdivan ilçesindeki Mehmet Zorlu İlkokulu'nda vermişti.

Hiçbir talebi olmadan çalışmalara dahil olduğunu söyleyen Sofuoğlu, "Bugün artık seçim günü, umut ediyorum ki buradan çıkan netice devletimiz için hayırlı olur. Çok kritik bir gün, sabırsızlıkla beklemekteyiz. Tahmin edilen, düşünülen şeyler var fakat son nokta bugün koyulacak. İnşallah yarın yepyeni bir güne çıkarız, ülkemiz ve gelecek için çok iyi olacak." demişti.

KENAN SOFUOĞLU KİMDİR?

Kenan Sofuoğlu, 25 Temmuz 1983 tarihinde Adapazarı Akyazı'da dünyaya gelmiştir. Esasen Trabzonludur. Motor tamircisi olan İrfan Sofuoğlu'nun dört çocuğunun üçüncüsüdür. Ailecek motor yarışçılarıdır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal