Kemal Kılıçdaroğlu'nun Öz Çekimle Mücadelesi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adana’da Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği'ni ziyaretinde bir vatandaş ile öz çekim yapmak isterken zor anlar yaşadı.

10.06.2018-21:49 - (Son Güncelleme: 10.06.2018-21:50)

Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği toplantı salonunda gazetecilere açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başakanı Kılıçdaroğlu, ziyaretin sonrasında salondan ayrılmak istediğinde de yanına gelen bir vatandaş öz çekim yapmak istedi.

ZOR DA OLSA ÇEKTİ

Vatandaşın başarısız öz çekim denemesinden sonra cep telefonunu eline alan CHP lideri Kılıçdaroğlu da defalarca denemenin sonrasında öz çekim yaparak binadan ayrıldı.

'KUVAYIMİLLİYE ÖZETLE TÜRKİYE'Yİ 21. YÜZYILIN YILDIZI YAPMAK DEMEKTİR'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği’nin Adana'daki genel merkezinde açıklamalar yaptı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ‘'Kuvayımilliye, yargı bağımsızlığı demektir. Kuvayımilliye, demokratik parlamenter sistem demektir. Kuvayımilliye, düşünce özgürlüğü demektir. Kuvayımilliye, kadın erkek eşitliği demektir. Kuvayımilliye, çocuklarımızın çok daha nitelikli ve güzel okul da okuma demektir. Yani kuvayımilliye, özetle Türkiye'yi 21. yüzyılın yıldızı yapmak demektir’’ diye konuştu.

Türkiye Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği Genel Başkanı İrfan Söker ve dernek mensuplarıyla bir süre sohbet eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, daha sonra muhabirlere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin bağımsızlığı, çağdaş uygarlığa ulaşması için var olan mücadeleyi yeni kuşakların devam ettirdiğini ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal