Kemal Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanlığı Adayı Soruldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'nun adlarının cumhurbaşkanlığı adaylığı için geçmesiyle alakalı 'Bütün çabalarını bütün emeklerini yönettikleri kente verecekler' diye konuştu.

24.09.2020-09:31 - (Son Güncelleme: 24.09.2020-09:28) Kemal Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanlığı Adayı Soruldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na geçen akşam katıldığı Halk TV canlı yayın programında CHP'nin cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili yöneltilen sorulara cevap verdi.

Bu noktada Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ın adlarının geçtiğinin anımsatılması üzerine Kemal Kılıçdaroğlu, 'Belediye başkanlarımız, belediye başkanlıklarını yapacaklar, güven tazeleyecekler, başarılı olacaklar, sıcak siyasetin olabildiğince dışında kalacaklar ama bütün çabalarını, bütün emeklerini yönettikleri kente verecekler' diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu ifadelerine şu sözlerle devam etti:

'Bunu istiyorum ben. Ekrem Bey de başarılı olacak Mansur Bey de başarılı olacak. Onların başarı çıtasını izliyoruz, diğer büyükşehir belediye başkanlarımızın da başarı çıtasını yakından izliyoruz.'

Bazı kamuoyu araştırmalarında Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ın popülaritesinin Kemal Kılıçdaroğlu'nun adının önünde çıktığının anımsatılması üzerine Kemal Kılıçdaroğlu, 'O arkadaşların belirlenmesinde, aday olmasında benim emeğim vardır ve dolayısıyla partilerimizin emeği vardır. Onlar ne kadar başarılı olursa ben o kadar gurur duyarım.' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal