Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce Uzun Zaman Sonra Yan Yana

Aralarında kurultay gerginliği devam eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce uzun zaman sonra bir araya geldi. İnce, Kılıçdaroğlu'nun oğlunun düğününe katıldı.

01.09.2018-20:40 - (Son Güncelleme: 01.09.2018-20:34) Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce Uzun Zaman Sonra Yan Yana

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayı olan Muharrem İnce ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki kurultay gerginliği devam ediyor. Fakat son günlerde ikili arasında artan gerilime bu akşam ara verildi. Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ile Mine Alşan'ın düğününe gitti.

KEREM KILIÇDAROĞLU, DÜNYA EVİNE GİRDİ

Güney Kore'de "Siyasette Kayırmacılık" üstüne doktora yapan Kerem Kılıçdaroğlu, geçen sene Türkiye'ye gelerek 2009'dan beri beraber olduğu Mine Alşan'la evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

Çift, geçen sene nisan ayında Mine Alşan'ın memleketi Trabzon'da sade bir törenle aile arasında nişanlanmıştı.

KILIÇDAROĞLU, VATANİ GÖREVİNİ SİVAS'TA YAPTI

Nişan ardından vatani vazifesi için Sivas'a giden Kerem Kılıçdaroğlu, Temeltepe Askeri Kışlası'nda kısa dönem askerlik yaptı. Kurban Bayramı sonrasına kalan düğünün 1 Eylül'de yapılması kararlaştırılmıştı.

MUHARREM İNCE DE DÜĞÜNE KATILANLAR ARASINDAYDI

Ankara İncek'te yer alan La Rossa Wedding'de yapılan düğün için sade bir davetiye bastıran çift, çiçek göndermek isteyen misafirlerden çiçek yerine Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağış yapmalarını talep etti.

ODTÜ'de ders veren Kerem Kılıçdaroğlu'nun müstakbel eşi Mine Alşan bir firmada kimyagerlik yapıyor. Alşan ayrıca bir üniversitede de akademik kariyerini sürdürüyor.

Muharrem İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem ve Mine'nin düğün törenine katıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal