Kemal Kılıçdaroğlu 'İnce' Konuşması İle Herkesi Şaşırttı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkanlık tartışmalarının diğer ucunda olan İnce’ye dair ‘’ Muharrem İnce bizim değerimizdir’’ diye konuştu.

27.06.2018-12:28 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-12:29)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde kendisine destek için gelenlere seslendi.

"Bugün çok mutluyum havuz medyasında ilk kez manşet olduk. Havuz medyasında manşet olduysak demek ki yaptığımız iş doğru’’ diyen Kılıçdaroğlu, ‘’Hiçbir arkadaşımızı ötekileştirmek, dışlamak gibi amacım yok. Herkesi, 81 milyonu kucaklayacağız. İl başkanı, ilçe başkanı gelmek isteyenler oldu. Gelmeyin dedim. Herkes işini yapsın dedim. Muharrem İnce bizim değerimizdir, onu sonuna kadar kucaklıyorum" şeklinde konuştu.

"Biz önümüzdeki seçimlere önemli bir hazırlıkla gideceğiz. Türkiye'yi demokrasiye kavuşturmak için mücadele edeceğiz. Bu seçimler klasik seçimler değildir. Herkesi kucaklayacağız’’ ifadelerine yer veren Kılıçdaroğlu, ‘’Muharrem İnce bizim bir değerimizdir, onu da kucaklıyoruz. Havuz medyası da bunu bilsin. Biz de ayrılık gayrılık yoktur. Biz demokrasi adamıyız. Haktan, hukuktan yanayız. Birlikte yürüyeceğiz" diye konuştu.

81 milyonum kucaklayacaklarını belirten CHP lideri ‘’Sevgili arkadaşım Muharrem İnce 81 ili gezeceğim diyor. İl başkanlarıma talimatımdır. Karşılayacaksınız, heyecan içinde gezdireceksiniz. Uğurlayacaksınız. Hiçbir tereddüttünüz olmasın" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal