Kazayı Seyrederken Kaza Yaptılar

Denizli’de alt geçitte 2 aracın çarpışmasıyla zincirleme kaza oldu. Karşı şeritten gelen ve üç aracın karıştığı kazayı seyretmek isteyen dikkatsiz şoförler yüzünden yedi araçlı başka bir zincirleme kaza oldu. Alt geçitte toplamda on bir araç kazaya karışırken, iki şahıs yaralandı.

17.10.2020-15:53 - (Son Güncelleme: 17.10.2020-15:48)
Kaza, Pamukkale ilçesi YSE alt geçitte gerçekleşti. Öğrenilen bilgilere bakıldığında; R.B. hakimiyetindeki 20 ZU 175 plakalı araç, hareket halinde iken Ş.Z. hakimiyetindeki 20 RF 570 plakalı araç ile çarpıştı.

Kazanın ardından takip mesafesini muhafaza edemeyen bir otomobil daha kazaya karıştı. Etraftakileri ihbarıyla bölgeye pek çok emniyet ile sağlık görevlisi gönderildi.

Kaza yerine gönderilen sağlık görevlileri aracılığıyla kaza sonucu hafif halde yaralanan iki şahıs ambulans ile Denizli Devlet Hastanesine gönderildi.

Bu esnada karşı istikametten gelen ve kazayı seyretmek için dikkatsiz hareket eden şoförler nedeniyle yedi aracın karıştığı bir başka kaza gerçekleşti.

Alt geçitte trafik kısa süre için durma düzeyine geldi. Toplamda kazaya karışan on bir aracın yoldan kaldırılmasıyla trafik normal seyrine döndürüldü. Kazayla alakalı tahkikat başlatıldı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal