Kaza Yapan Sürücü Şoka Girince Olanlar Oldu!

Düzce'nin Gümüşova mevkiinde kaza yapan sürücü, olay sonrası şoke girerek araba da iki kişinin daha olduğunu söyledi. Bunun üzerine ekipler detaylı arama başlattı.

29.10.2019-00:05 - (Son Güncelleme: 29.10.2019-00:04)

Gerçekleşen kaza, akşam saatlerinde Düzce'de TEM yolu Gümüşova rampaları mevkiinde meydana geldi. Ankara istikametine giden Hakkı Tutak yönetimindeki eşya yüklü kamyonet, sürücüsünün direksiyon kontrolünü gaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak şarampole yuvarlandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay mevkiine Düzce ve Sakarya´dan itfaiye ve sağlık görevlileri sevk edildi. İtfaiye ekipleri sürücüyü kamyonetten çıkardı.

Kazanın şokunu atlatamayan sürücü, yanında iki kişi daha bulunduğunu ifade etti. Bunun üzerine itfaiye ve polis ekipleri çevrede yaralı arama çalışmasına başladı.

Ormanlık alanda yapılan aramadan sonuç elde edilemedi. Daha sonra kamyonet çekici ile kaldırılarak altında yaralı arandı ancak kimse bulunamadı.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi´nde tedaviye alınan sürücü ile tekrar irtibata geçen polis, sürücünün yanında kimse olmadığını söyledi.

Kamyonette bulunan eşyalar etrafa saçılırken, kamyonet çekici ile olay yerinden götürüldü.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal