Kayyum Protestosunda Adam Bıçaklayan Şahıs HDP Binasında Yakalandı

Kadıköy'de 3 HDP'li belediyeye kayyım atanmasını kanun dışı yollarla protesto eden ve kendilerine tepki gösteren bir vatandaşı bıçakla yaralayan kişi HDP Bahçelievler İlçe Başkanlığı binasında yakalandı. Şüphelinin daha öncede terör örgütü PKK'dan kaydının olduğu bildirildi.

23.08.2019-14:37 - (Son Güncelleme: 23.08.2019-14:32) Kayyum Protestosunda Adam Bıçaklayan Şahıs HDP Binasında Yakalandı

Çevik Kuvvet ve Güvenlik Şube ile Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler, dün akşam, Kadıköy Bahariye Caddesi Süreyya Operası önünde bir araya gelerek Diyarbakır, Mardin ve Van büyükşehir belediyelerine kayyım atanmasını yasa dışı biçimde protesto eden gruba müdahale etti.

Olaylar esnasında ara sokaklarda yolları kapatan ve çöp konteynerlerini deviren şüphelilere tepki gösteren D.K, zanlılardan biri tarafından bıçaklandı. Ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen D.K. tedavi altına alındı.

Olayla alaklalı çalışma başlatan İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü birimleri, şüphelinin terör örgütü PKK'dan kaydı olan H.K. olduğunu ve HDP Bahçelievler İlçe Başkanlığı binasında saklandığını tespit etti.

Şüpheli, ilçe binasına yapılan operasyonda gözaltına alındı. Adreste gerçekleştirilen aramada çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.

Zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal