Kayseri'de Narkotik Operasyonu! İranlı Zehir Taciri Yakalandı

Kayseri'de Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda ele geçirilen ve 'uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan tutuklu yargılanan İran uyruklu sanık 8 sene 4 ay hapis, 16 bin 660 TL adli para cezasına çarptırıldı.

24.05.2019-12:02 - (Son Güncelleme: 24.05.2019-13:44)

Şubat 2019'da  İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şehirde uyuşturucu madde ticareti yapan zanlılara ilişkin operasyonda ele geçirilen İran uyruklu Abdolnaseer M. (34) gözaltına alındı. Zanlıların üzerinde ve ikametinde yapılan aramada ayrı ayrı parçalar olaak metamfetmain bulundu Zanlı Abdolnaseer M. (34) çıkarıldığı mahkeme tarafından  'uyuşturucu madde ticareti yapma' suçundan tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bakılan davada tutuklu sanık Abdolnaseer M. (34) ile avukatı ve bir tercüman katıldı.

3 tanığın dinlendiği davada M.A. adlı tanık, sanıktan 400 TL karşılığında metamfetamin aldığını ifade etti.

Tercüman eşliğinde savunmasını sunan 34 yaşındaki tutuklu sanık Abdolnaseer M. ise uyuşturucu madde ticareti yapan kişileri söyleyeceğini belirterek, 'Ben uyuşturucuyu sattığını bildiğim kişileri söylemek istiyorum. Mohammed S. ve Murtaza S. isimli benimle aynı uyruklu kişilerin uyuşturucu sattığını biliyorum. Ben ne satıcılık ne de uyuşturucu madde kullanırım, kardeşim de uyuşturucu işi ile uğraşırdı, beraatımı istiyorum' dedi.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık Abdolnaseer M.'ye 'uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan 8 sene 4 ay hapis, 16 bin 660 TL adli para cezası ile tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı aydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal