Kayseri'de Mide Bulandıran İstismar Cinayetle Bitti

Kayseri'de kendisine istismarda bulunan birlikte yaşadığı adamı öldüren S.K. isimli kadın, "Bıçağı nasıl aldığımı ve kaç kez bıçakladığımı hatırlamıyorum" derken, cinayeti isteyerek gerçekleştirmediğini söyledi.

16.10.2020-12:25 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-14:41) Kayseri'de Mide Bulandıran İstismar Cinayetle Bitti

Kayseri'de birlikte yaşadığı adamı öldüren kadın, Kayseri Adalet Sarayı 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya SEGBİS ile katıldı. Mahkemede savunmasını yapan S.K., ailevi sorunları nedeniyle hastanede yattığını, burada R.K. ile tanıştığını kaydetti. 

Zaman geçmesinin ardından R.K.'nin evinde kalmaya başladığını belirten S.K., bir süre sonra kendisine istismarda bulunduğunu söyleyerek "Tepki gösterdim, 'seni burada öldürürüm' dedi. Yalvardım, bağırdım, yardım istedim. Sesimi kimse duymadı." dedi.

"BİR KADIN KOLLARIMI TUTTU, MAKTÜL TACİZE DEVAM ETTİ"

S.K., ifadesinin devamında "Bu esnada bir kadın gelip arkadan kollarımı tuttu. İlk defa gördüm. Maktül tacize devam etti. Adamı ve kadını ittim. Kadın yere düştü, kafasını betona çarptı. Kapıya yönelip evden çıkmaya çalıştım. Bırakmadı cinsel saldırıda bulundu." dedi. 

"KAÇ KEZ BIÇAKLADIĞIMI HATIRLAMIYORUM"

Maktulun kendisine istismarda bulunduğu esnada eline bıçak geçtiğini aktaran S.K., "Bıçağı nasıl aldığımı ve kaç kez bıçakladığımı hatırlamıyorum. Ambulansı aradım. İsteyerek öldürmedim, öldürme kastım olsaydı ambulansı aramazdım" ifadeleriyle kendini savundu.

Mahkeme heyeti, yapılan yargılama sonucunda sanığın tutukluluğunun devamına karar verdi ve duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal