Kayseri Merkezli Operasyonda Eczacılar ve Doktorların da Olduğu 30 Kişi Gözaltına Alındı!

Kayseri merkezli 7 ilde yapılan operasyonda renkli reçeteyle alınabilen uyuşturucu içerikli ilaçları yasa dışı yollarla sattıkları öne sürülen içlerinde doktor ve eczacıların da yer aldığı 30 kişi gözaltına alındı.

07.03.2019-10:27 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-10:19) Kayseri Merkezli Operasyonda Eczacılar ve Doktorların da Olduğu 30 Kişi Gözaltına Alındı!

Kayseri merkezli 7 ilde jandarma birimlerinin gerçekleştirdiği operasyonda, renkli reçeteyle alınabilen uyuşturucu içerikli ilaçları yasa dışı yollarla sattıkları öne sürülen içlerinde doktor ve eczacıların da yer aldığı 30 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şubesi birimleri, Kayseri merkezli 7 ilde sabahın erken saatlerinde eş zamanlı operasyon başlattı.

SAĞLIK KONTROLÜNÜN ARDINDAN EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜLER

Renkli reçeteyle alınabilen uyuşturucu içerikli ilaçları yasa dışı yollarla sattıkları öne sürülen şüphelilerin adreslerine baskın gerçekleştirdildi. Evlerde yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu içerikli ilaç yakalandı. Operasyonda, içlerinde doktor ve eczacıların da yer aldığı 30 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, Kayseri Devlet Hastanesi Adli Tabipliği'nde sağlık kontrolünden geçirilemelerinin ardından emniyete götürülürken, operasyonun devam ettiği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal