Kayıp Melisa'dan İyi Haber

Antalya'nın Kaş ilçesinde bir haftadır kayıp olan Melisa Çelikli, İlçe Jandarma Komutanlığının titiz çalışması sonucunda bulundu.

28.02.2020-15:40 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-15:38) Kayıp Melisa'dan İyi Haber

Bir haftadır haber alınamayan ortaokul öğrencisi 15 yaşındaki Melisa Çelikli, Kaş İlçe Jandarma Komutanlığının çalışmaları sonucunda bulundu.

Kaş'ın Kınık Mahallesi'nde yaşayan Şenol ve Nurcan Çelikli çiftinin, 15 yaşındaki kızları Melisa Çelikli’nin, geçtiğimiz hafta sonu 07 SAV 47 plakalı otomobile bindirilerek kaçırıldığı iddia edildi. Kızlarının halasının oğlu tarafından kaçırıldığını iddia eden aile, savcılığa başvuracaklarını dile getirdi.

Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı, Melisa Çelikli’nin ortadan kaybolmasının ardından konuya ilişkin çalışma başlattı. Kaçırma olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar ve görüşmeler sonucunda, ortaokul öğrencisi Çelikli, bu sabah saat 07.30 sularında İlçe Jandarma Komutanlığına geldi. Daha sonra yapılan görüşme neticesinde şüpheli Mert Y. de İlçe Jandarma Komutanlığına geldi. Melisa Çelikli ile şüpheli Mert Y.’nin ifadeleri alınmak üzere Cumhuriyet Savcılığına çıkarılacağı kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal