Kayıp AA Muhabiri Abdulkadir Nişancı'dan Kahreden Haber

Uçurumdan düşen ve 13 gündür aranan Anadolu Ajansı Muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın cansız bedeni bulundu.

23.05.2019-14:19 - (Son Güncelleme: 23.05.2019-14:44)

Bayburt-Trabzon il hududunda yapılan yol açma çalışmalarını takip ederken üstüne çıktığı kar kütlesi ile beraber uçurumdan düşen Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Abdülkadir Nişancı'nın cansız bedeni arama çalışmalarının 13. gününde Trabzon'un Çaykara ilçesi Derebaşı HES Göleti'nde bulundu.

NE OLDU?

Uçurumdan düşerek kaybolan kayıp gazeteciyi bulmak için 13 gündür sürdürülen çalışmalarda şimdiye dek kamerası, fotoğraf makinesi ve dere kenarında ayakkabısına ulaşılmıştı. Abdülkadir Nişancı'yı bulmak için Rize, Gümüşhane, Bayburt ve Trabzon AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), UMKE ve AKUT birimleri ile Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı'na bağlı su altı arama kurtarma ekipleri 13 gündür derelerde, derin vadilerde, şelalelerde, göletlerde arama çalışması yapıyordu. Arama çalışmaları esnasında iki jandarma arama kurtarma personeli de akıntıya kapılarak şehit düşmüştü.

Bu çalışmaların haricinde İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Devlet Su İşleri (DSİ), Bayburt İl Özel İdaresi ve Karayolları birimleri de Derebaşı Deresi'ne su taşıyan iki derenin önüne bent çekerek suyu başka bir dere yatağına borular içinde motorlarla pompalayıp Derebaşı Deresi'nin debisini düşürmeye çalışıyordu.

VALİLİK: CANSIZ BEDEN KAYIP GAZETECİYE AİT

Kayıp gazetecinin cansız bedeni arama çalışmalarının 13. gününde Çaykara ilçesi Derebaşı HES Göleti'nin içinde arama çalışmaları esnasında gölete çekilen ağa takıldığı havadan drone ile görülürken, Trabzon Valiliği'nden yayınlanan açıklamada cesedin kayıp gazeteciye ait olduğu belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal