Kayak Merkezlerinde Koronavirüs Yasağı mı Geldi?

İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine kayak merkezleri ile ilgili gönderdiği genelge gündeme oturdu. Kayak merkezlerindeki otellerde uygulanacak koronavirüs tedbirlerini içeren genelgedekidetaylar merak ediliyor. Kayak merkezlerinde yasak var mı? Kayak merkezlerinde Kovid-19 tedbirleri neler?

26.01.2021-15:02 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-15:02) Kayak Merkezlerinde Koronavirüs Yasağı mı Geldi?

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelgeye göre kayak merkezlerinin olduğu bölgelerde bazı kısıtlamalara gidildi. Kayak merkezlerinde koronavirüs yasakları neler? Kayak merkezlerinde koronavirüs kısıtlamaları neler?

KAYAK MERKEZLERİNDE KORONAVİRÜS KISITLAMALARI NELER?

Kayak merkezlerinin olduğu bölgelerde bazı kısıtlamalara gidildi. Buna göre:

Konaklama tesisleri için saat 22.00'den sonra getirilen müzik yayını yasağı, kayak otellerinde kısıtlamanın olduğu süre ve günlerin tamamını kapsayacak.

Yiyecek-içecek servisi başta olmak üzere müşterilerin topluca bir araya gelmelerini engellemek için önlemler alınacak, etkinliklere müsaade verilmeyecek.

Telesiyej, teleski gibi mekanik hatların iniş ve biniş noktalarında yığılmaları engellemek için fiziki mesafe kurallarına uygun alanlar düzenlenecek.

Kayak merkezlerindeki otel ve tesislerde Kovid-19 tedbirleri, il/ilçe salgın denetim ekipleri ve kolluk görevlilerince düzenli olarak denetlenecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal