Katil Ermenistan Hedef Gözetmiyor

Kadın, çocuk, yaşlı demeyen ve kutsal tanımayan Ermenistan bugün cenaze Merasimini vurdu. Cenaze defin işlemi sırasında gerçekleşen saldırıda 4 kişi öldü. 4 kişi de yaralandı.

15.10.2020-21:25 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-02:02) Katil Ermenistan Hedef Gözetmiyor

'ERMENİSTAN SİVİLLERİ VURUYOR'

Bugüne kadar her türlü saldırıyı ve her türlü provokasyonu gerçekleştiren Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırdığı 27 Eylül'den bu yana 46 Azerbaycan vatandaşı hayatını kaybetti.

'AĞDAM'DA BAZI EVLERE ROKET İSABET ETTİĞİ BİLDİRİLDİ'

Ermenistan'ın sivillere yönelik saldırıları bitmiyor. Alınan son haberlere göre Ağdam köyünde bazı evlere roket isabet ettiği bildirildi

'CENAZELER AKŞAM DEFNEDİLİYOR'

Ermenistan'ın mezarlıkta cenaze törenine katılan sivillere saldırmasının ardından hayatını kaybeden siviller, yeni bir saldırı ihtimaline karşı akşam saatlerinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

'EVİNİN ÖNÜNDE NAMAZI KILINDI'

Damat ve kayınpederi için Terter’e bağlı Mamırlı köyünde akşam saatlerinde bir cenaze töreni düzenlendi.
Orucov’un cenazesi ambulansla Mamırlı’da bulunan baba evine getirildi. Burada yakınları tarafından gözyaşları ve ağıtlarla karşılanan Orucov için baba evinin önünde cenaze namazı kılındı.

Orucov’un eşi, Amirov ve Aylin adlı bir yaşındaki ikiz çocukları, tabut başına gelerek babalarını gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurladı.

Orucov’un annesi, eşi ve erkek kardeşi tabuta sarılarak uzun süre feryat ederek gözyaşı döktü. Cenaze törenine katılan kalabalık, Orucov’u ve kayınpederi Emirov’u alkışlarla son yolculuğuna uğurladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal