Katar Kraliyet Ailesi, İki Kamyon Eşya 500 Valizle Bodrum’da

Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani’nin ailesi Bodrum’da demirli olan milyon dolarlık yat 'Katara’ya' gitti. Milas-Bodrum havalimanına varan Katar kraliyet ailesinin özel Jumbo jetinden iki kamyon eşya çıkarıldı. Hemen hemen 500 bavul ile pek çok dalış tüpünün kamyonlardan indirilmesi de saatler aldı.

02.09.2020-09:58 - (Son Güncelleme: 02.09.2020-16:35) Katar Kraliyet Ailesi, İki Kamyon Eşya 500 Valizle Bodrum’da

Bodrum’a üç gün önce demir atan Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani’in ailesine ait 'Katara' adlı milyon dolarlık lüks yatın kim için geldiği ortaya çıktı. Günün ilk saatleri itibariyle lüks yatta hummalı bir çalışma başladı. Gıda kamyonlarının biri gitti öteki geldi. Bütün yat personeli, Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani’nin ailesi için hazırlık yaptı.

ÜST DÜZEY TEDBİR ALINDI

Katar kraliyet ailesi için Milas - Bodrum havaalanında üst düzeyde tedbir alındı.

Kraliyet ailesine ait Jumbo jet ile gelen ailesi için havalimanından, Bodrum gemi yanaşma iskelesine kadar emniyet kuvvetleri üst düzey tedbir aldı. Emniyet güçlerinin eşliğinde yata geçen Al-Thani ailesine denizde de sahil güvenlik görevlilerinin eskortluk ettiği görüldü.

180 ÇALIŞANI İLE GELDİ

Katar kraliyet ailesi yata geçiş yaptıktan sonra Bodrum nakliyat aracılığıyla iki kamyon eşyada yata getirildi. Hemen hemen 2 saat içinde özenle indirilen 500 valiz ile dalış tüpleri en fazla dikkat çeken eşyalar oldu. Saray gemide tatil yapacak olan kraliyet ailesi için özel aşçılar, dalış eğitmenleri,  garsonlar, korumalar, çocukların dadıları ve tekne çalışanları ile beraber toplam 180 kişinin geldiği düşünülüyor.

Kraliyet ailesinin üyesi olduğu öğrenilen şahsın Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani’nin kardeşlerinden biri olduğu beş çocuğu ve eşi ile Bodrum’un berrak sularında tatil yapacağı öğrenildi.

Güvenlikleriyle gümrük sahasına giren Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani’nin kardeşinin aracı kendi kullanması da gözden kaçmadı.

BEBEĞİNİ ELİNDEN BIRAKMADI

Kraliyet ailesinin arkasından da sekiz koruma aracı, dokuz vip minibüs yata yanaştı. Yattan hoş geldin sesleri yükselirken, o esnada sirenlerde hiç susmadı. Yata giren Al-Thani'nin kardeşinin ilk işi de bebeğini kucaklamak oldu. Uzun zaman bebeği ile keyifli vakit geçiren Katar Emiri’nin kardeşi sonrasında da televizyon izledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal