Kasım Ayında 86 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

Ülkedeki istikrarı bozma girişiminde bulunan terör örgütü YPG/PKK'ya ilişkin kasım ayında yurt içi ve yurt dışında gerçekleşen operasyonlarda 86 terörist etkisiz hale getirildi.

02.12.2019-11:46 - (Son Güncelleme: 02.12.2019-11:35)

Ülkedeki istikrarı bozma girişiminde bulunan terör örgütü YPG/PKK'ya ilişkin kasım ayında yurt içi ve yurt dışında gerçekleşen operasyonlarda 86 terörist etkisiz hale getirildi.

Türkiye'nin güvenlik ve istikrarını bozmak ülkenin her kesimine saldırılar ve operasyonlar düzenleyen terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik kasım ayında düzenlenen operasyonlarda, içinde kırmızı listede adı geçen Beraat Afşin'in de yer aldığı 86 terörist etkisiz hale getirildi.

Ülkenin huzurunu bozma girişiminde bulunan terör örgütlerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Jandarma Genel Komutanlığı ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığının amansız takibi, güvenlik korucularının da desteğiyle yurt içi ve yurt dışında kararlılıkla sürüyor.

Şehir merkezi ve kırsal alanların yanı sıra yurt dışında da teröristlerin peşini bırakmayan, olumsuz hava koşulları ve zorlu arazi şartlarına rağmen operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri, terör örgütü YPG/PKK'ya kasımda da ağır darbe vurmuş oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal