Kaşıkçı Olayının Sır Perdesini Kaldıran Gazeteciler Tehdit Edildiklerini Söyledi

Cemal Kaşıkçı cinayetinin önemli noktalarını aydınlatmayı başaran ve Kaşıkçı'nın öldürülmesi ile ilgili bir kitap yazan üç gazeteci, Suudiler tarafından tehdit edildiklerini açıkladı.

03.01.2019-22:28 - (Son Güncelleme: 03.01.2019-21:53) Kaşıkçı Olayının Sır Perdesini Kaldıran Gazeteciler Tehdit Edildiklerini Söyledi

Cemal Kaşıkçı'nın, İstanbul'daki Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda öldürülmesinin üzerinden üç ayın üzerinde bir zaman geçti. 

Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi ile ilgili üç gazeteci, "Diplomatik Vahşet" isimli bir kitap kaleme aldı.

Kitabın üç yazarı Fethat Ünlü, Nazif Karaman ve Abdurrahman Şimşek; Habertürk TV'de Mehmet Akif Ersoy'un hazırlayıp sunduğu "Nedir Ne Değildir?" programına konuk oldu.

Programda Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili önemli ayrıntılara değinen yazarlar, ayrıca Suudi yetkililerin bu araştırmaları yüzünden kendilerini tehdit ettiklerini söyledi.

Programda konuşan Nazif Karaman, Suudi bir arkadaşı tarafından gelen mesajda "Konsolosluktan seni bana sordular. Biz bunu unutmayız dediler." yazdığını okudu.

Nazif Karaman, Abdurrahman Şimşek ve Ferhat Ünlü; Suudi Arabistan'dan iki uçakla gelen infaz timinin fotoğraflarını ve isimlerini deşifre ederek Kaşıkçı cinayetinin çözülmesinde önemli bir gazeteciliğe imza atmışlardı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal