Kartal'daki Silahlı Saldırıda Mesajlaşma Detayı!

Dün Kartal'da meydana gelen olayda, iki şahıs arasındaki tartışma sonrası şahıslardan biri silahını ateşledi ve tartıştığı kişiyi bacağından vurdu. Olayın nedeni ise gün yüzüne çıktı. Silahlı saldırgan, diğer şahısla karısının mesajlaşmalarını gördü ve ilişkileri olduğunu düşünerek olayı gerçekleştirdi.

10.03.2020-10:32 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-10:22) Kartal'daki Silahlı Saldırıda Mesajlaşma Detayı!

Olay, geçtiğimiz gün öğle saatlerinde Kartal'da meydana geldi. Alınan bilgilere göre Mehmet Ç. ve Sezai T. adlı şahıslar park halindeki aracın içinde tartışmaya başladı. Mehmet Ç., karısıyla mesajlaştığı iddia edilen ve aralarında ilişki olduğunu düşündüğü Sezai T.'ye silahını çekerek ateş etti. Sezai T., iki bacağından vurularak yaralanırken Mehmet Ç. ise motosikleti ile olay yerinden hızla uzaklaştı. İhbar üzerine polis ekipleri konuyla ilgili inceleme başlattı.

"HAK ETTİĞİ İÇİN VURDUM"

Kartal Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda şüpheli Mehmet Ç. olayda kullandığı silahla beraber kıskıvrak yakalandı ve gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Ç, emniyetten çıkarılırken basın mensubunun kendisine yönelttiği, "Neden vurdunuz?" sorusuna, "Hak ettiği için." cevabını verdi. Bu cevap ise dikkatlerden kaçmadı.

Ayrıca Mehmet Ç’nin 18 adet suç kaydı olduğu öğrenilirken, Sezai T.’nin 1 adet dolandırıcılık suçundan kaydı olduğu öğrenildi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal