Kartal'da Hırsız Hastane Çalışanlarının Çanta ve Cüzdanlarını Çaldı

Kartal'da meydana gelen olayda, hırsız bir hastanede görev yapanların çantalarını ve cüzdanlarını çaldı. Olay anı kameralara yansıdı.

08.04.2020-12:28 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-13:10)

Ülkemizde etkisini artıran coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında sağlık çalışanları büyük bir çaba ve özveri göstermeye devam ediyor. Bu durumu fırsat bilen bir hırsız ise boşluktan istifade etti. Kartal'da bulunan bir hastaneye giden hırsız, burada çalışan doktor, hemşire ve güvenlik görevlilerinin çantalarını çaldı. Yaşanan olay hastanede bulunan güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alınırken, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri 28 Mart'ta yaşanan olayla ilgili aynı gün çalışma başlattı ve sonuç aldı. 

Ekipler hastanede çalışan, Burcu A. (27) ve hemşire Seren Y.'nin (20) sırt çantaları ile aynı hastanede güvenlik olarak görev yapan Dilek E. (31) ile temizlik görevlisi Sevilay E.'nin (41) cüzdanlarını çalan Engin K.'yi (31) aynı gün hastane bahçesinde yakaladı. Hırsız güvenlik kameraları tarafından tespit edilirken, "Kasten Yaralama" suçundan kaydı bulunan Engin K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal