Kartal'da Çöken Binada Son Dakika! Çalışmalar Devam Ediyor

Kartal’da çöken 8 katlı binanın enkaz çalışmaları esnasında gece 05.30 sularında 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Bu doğrultuda çökmede yaşamını yitirenlerin sayısı 16’dan 17’ye çıktı.

09.02.2019-08:34 - (Son Güncelleme: 09.02.2019-12:25) Kartal'da Çöken Binada Son Dakika! Çalışmalar Devam Ediyor

Kartal’da çöken 8 katlı binanın enkaz çalışmaları esnasında gece 05.30 sularında 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Bakan Soylu tarafından yapılan açıklamada çökmede yaşamını yitirenlerin sayısı 16’dan 17’ye çıktığı ifade edildi.

Enkazdan çıkarılan kişinin naaşı ambulansla morga götürüldü. Ekipler çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

ÇÖKME NEDENİ BELLİ OLDU

İstanbul Kartal'da çöken 3 katı kaçak binanın taşıyıcı kolonlarının kesildiği iddia edildi. Zemin kattaki tekstil atölyesini yan dükkanla birleştirmek için yapılan yıkım esnasında, binanın devamlı sallandığı ve pencere camlarının kırıldığı bildirildi.

İstanbul Kartal'da çöken binanın enkazındaki arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Orhantepe Mahallesi Bankalar Caddesi Sema Sokak'ta önceki gün çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın enkazındaki çalışmalar gece süresince ara verilemeden sürdü. Şimdiye dek 11 kişinin cansız bedeni çıkarılırken, 13 kişi de yaralı olarak çıkarıldı. Enkazdan sağ çıkarılan vatandaşlar hastanede tedavi altına alınırken, kurtarma çalışmaları ise 5-6 noktada devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal