Kartal'da Çöken Binada Hayatını Kaybeden Alemdar Ailesinden 9 Kişi İçin Tören Yapıldı

Kartal'da çöken binada hayatını kaybeden Alemdar ailesinden 9 kişinin cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çok sayıda bakan da katıldı.

09.02.2019-16:05 - (Son Güncelleme: 09.02.2019-15:53) Kartal'da Çöken Binada Hayatını Kaybeden Alemdar Ailesinden 9 Kişi İçin Tören Yapıldı

Kartal'da çöken binada yaşamını yitiren Alemdar ailesinden 9 kişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı cenaze töreniyle son yolcuğuna uğurlandı.

İstanbul Kartal'da çöken 8 katlı binanın çökmesinin üstünden 70 saat geçti. Çöken binada Alemdar ailesinden yaşamını yitiren 9 kişi için Pendik 15 Temmuz Şehitler Camii'nde öğle namazının sonrasında cenaze töreni yapıldı.

CENAZE NAMAZINI DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ALİ ERBAŞ KILDIRDI

Cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi Bakanı Mustafa Varank, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da geldi. Cenaze namazını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı.

"BURADAN NASİHATİ ALIP GELECEĞİ TAYİN EDECEĞİZ"

Erdoğan kılınan cenaze namazının sonrasında, "Rabbim vatandaşlarımızı cennetiyle müşerref kılsın. Tabii buradan çıkarmamız gereken bir çok ders var. Diliyorum ki, biz buradan nasihati alıp, geleceği tayin edeceğiz. " dedi.

ERDOĞAN VE BAKANLAR TABUTLARI OMUZLADI

Törenin sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlar ve cenazeye katılanlar tabutları omuzlayarak cenaze arabasına götürdü. Cenazeler toprağa verilmek için Pendik Yeni Şeyhli Mezarlığı'na götürüldü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal