Kars'ta Coronavirüs Paniği! Çinli Gözetim Altına Alındı

Kars'ın işlek caddelerinden birinde görülen Çinli şahıs şehirde coronavirüs tedirginliği yaşattı. Şahıs, polis ve sağlık ekipleri tarafından gözetim altına alındı.

31.03.2020-11:39 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-11:48)

Çin'in Vuhan kentinde bulunan bir vahşi hayvan pazarından 2019'un aralık ayında yayılmaya başlayan coronavirüs dünya genelinde etkisini artırırken, ülkemizde de aynı senaryo yaşanıyor.  

Kars'ta meydana gelen olayda, şehrin en işlek caddelerinden biri olan Faikbey Caddesi’nde Çin uyruklu bir kişiyi gören vatandaşlar panik yaşayarak sağlık ekiplerini aradı. İhbarın ardından olay yerine gelen Acil Sağlık ve UMKE ekipleri ile polis, çevredeki güvenlik önlemlerini aldı. Çinli vatandaş ikna edilirken, ekipler şahsa eldiven ve maske verdi.

Ambulansa götürülen Çinli, ekiplere sırt çantasını vermek istemedi. Cadde üzerindeki bir esnaftan poşet alan sağlık ekipleri, Çinlinin sırt çantasını poşete koydu. Çinli vatandaş daha sonra Harakani Devlet Hastanesine sevk edildi.

Coronavirüs olup olmadığı henüz bilinmeyen Çinli, hastanede gözetim altına alındı. Öte yandan Çinli vatandaşın Kars'a, Erzurum'dan geldiği belirtildi. Yabancılar Şube Müdürlüğü şahsı tekrar Erzurum'a gönderecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal