Karısını Önce Darp Etti, Sonra Isıtılmış Bıçakla İşkence Yaptı

İstanbul Sancaktepe'de bir kadın, kocası tarafından önce iki çocuğunun gözü önünde darp edildi, sonra ısıtılmış bıçakla işkence gördü. Genç kadın hastanede tedavi altına alındı.

08.10.2020-11:55 - (Son Güncelleme: 08.10.2020-11:35) Karısını Önce Darp Etti, Sonra Isıtılmış Bıçakla İşkence Yaptı

Olay, 2 Ekim'de Sancaktepe'de meydana geldi. İddiaya göre 2 çocuk annesi E.A. ile 28 yaşındaki eşi Mert Akın arasında tartışma çıktı. Mert Akın, eşi E.A.'ya iki çocuğunun önünde ısıtılmış bıçak ile işkence yaptı. İşkencenin ardından Mert Akın, eşi E.A.'dan babasının evine gitmesini istedi. Polis ekipleri talihsiz kadının şikayeti üzerine işkence yaptığı iddia edilen kocayı yakalamak için çalışma başlattı. Vücudunda yanık izleri oluşan E.A., Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'nde tedavi altına alındı.

"BIÇAĞI OCAKTA ISITIP VÜCUDUMA BASTIRDI"

İşkenceye uğradığı iddia edilen E.A., olayın 2 Ekim'i 3 Ekim'e bağlayan gece aralarında çıkan tartışma ile başladığını söyledi. Kocasının yumruk ve tokat atmaya başladığını söyleyen E.A., "Sonrasında gözü döndü hırsını alamadı ve daha farklı boyutlara taşıdı. Bir ekmek bıçağı ile bıçağı ocağın üstünde ısıtıp vücudumun birçok, çeşitli yerlerine sıcak bıçağı bastırıp geri çekti. Ve bunu bütün gece uyguladı. Sonrasında sabah olduğunda önce kendisi çıktı evden. Ardından ben çocukları alıp anneme gittim. Şikayetçiyim." dedi.

"BUNUN AFFI OLMAMALI"

E.A.'ya refakat eden arkadaşı, olayın ciddi boyutlara vardığını belirterek "Kötü durumda, tedaviye yanıt vermesini bekliyoruz. Çok ciddi ve derin yaraları var. İki haftalık bir süreç var önümüzde. Eğer tedaviye yanıt verirse kısa zamanda taburcu olacak. Tedaviye yanıt vermezse ameliyat olma riski var. Şu an beklemedeyiz." ifadelerini kullandı.

E.A.'ya yapılan işkenceyi anlatan arkadaşı, " Bunun hiçbir şekilde affı olmayacak, olmamalı da. Çok canice bir saldırı. Dayağın da şiddetin de ötesinde canilik, başka bir şey değil. Susmayacağız biz her zaman yanındayız." diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal