Kargocu 'Kırılacak' Koliyi Merdivenlerden Yuvarladı! O Anlar Kamerada

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde kargo görevlisinin üstünde "kırılacak" notu yazan koliyi merdivenlerden yuvarladığı anlar kameraya kaydedildi. O anları izleyen kargonun sahibi yazar Gökçe İspi Turan ile eşiyle tartışan kargocuların "Vururum seni" sözleriyle tehdit ettiği anlar da kamera anbean kaydedildi.

24.11.2020-16:49 - (Son Güncelleme: 24.11.2020-16:41)

Öğrenilen bilgiye göre ''pes'' dedirten eden olay, geçen gün saat 22.00'da Esenyurt Ardıçlı Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi.

İfadeye göre yazar Gökçe İspi Turan’ın sipariş verdiği çini ve seramikleri getiren kargo görevlisi, üzerinde “kırılacak” notu düşülen koliyi, merdivenlerden yuvarlayarak önce yerde sürükledi ardından da kucaklayarak fırlattı. Gürültüyü duyunca Turan eşiyle beraber güvenlik kamerasından telefonuna gelen görüntüleri görünce hayrete düştü. Sonra da site güvenliğini arayan çift, kargocunun eve geri gelmesini istedi. Eve tekrar gelen kargocular ile ikili arasında tansiyon yükseldi.

Kargocular  ile ikili arasında meydana gelen de sesli kayıt alan güvenlik kamerasına anbean kaydedildi. Videoda kargocunu koliyi merdivenden yuvarlanıp ve sürükleyerek getirildiği anlar yer aldı. Eve tekrar gelen kargocular çift ile yaşadığı tartışma esnasında "Vururum seni" ifadeleriyle bağırdı. Turan, hadisenin ardından çocuklarının da korktuğunu ifade ederek, kargoculardan şikayetçi olduklarını belirtti.

Turan,sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kargo firmasına tepki göstererek, şu ifadeleri kullandı:

 "Gecenin bu saatinde elemanlarınızla yaşadığımız şey bu! Çocuklarımızın önünde vurulmakla tehdit edildik, sebebi de bu, kırılacak ibareli çinilerim böyle geldi."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal