Kargo Şirketinin 8 Bin 500 TL’lik Cep Telefonunu Yanlış Kişiye Verdiği İddiası

Adana'da 8 bin 500 TL değerindeki cep telefonunu özel kargo şirketi üzerinden İstanbul’daki kuzenine gönderen Çağrı Yel, telefonun kargo şirketi tarafından kuzeni yerine kimliği belirsiz kişilere teslim edildiğini iddia etti.

20.09.2019-10:37 - (Son Güncelleme: 20.09.2019-10:32) Kargo Şirketinin 8 Bin 500 TL’lik Cep Telefonunu Yanlış Kişiye Verdiği İddiası

Adana’daki bir pazarlama şirketinde satış temsilcisi olarak çalışan Çağrı Yel, yeni aldığı 8 bin 500 TL’lik cep telefonunu İstanbul’daki kuzeni Fatih Bozan’a göndermeye karar verdi. İddiaya göre Yel, kent merkezindeki özel bir kargo şirketine giderek cep telefonunu İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde oturan teyzesinin oğlu Fatih Bozan’a kargoyla gönderdi. 2 gün sonra kargo şirketinin internet sitesi üzerinden telefonun teslim edildiğini öğrenen çağrı Yel, kuzeni Fatih Bozan’ı aradı. Kuzeninin telefonu teslim almadığını söylemesi üzerine söz konusu kargo şirketinin Beşiktaş şubesini aradığını söyleyen Yel, "Şubeyi aradığımda bana 'Telefonu kuzeninizin eşine teslim ettik' dedi. Oysa benim kuzenim evli bile değil. Daha sonra olayda bir yanlışlık olduğunu söyledim. Araştırmam sonucu olay gününün güvenlik kamerası görüntülerine ulaştım. Görüntülerde, telefonumu teslim almaya kimliği belirsiz bir kadın ve bir erkek kargo şubesine geliyor. Kadın, 'Ben Fatih Bozan’ın eşiyim, adıma kargo var' diyerek telefonu teslim alıyor” dedi.

FATURA BEDELİNİN ÖDENMESİNİ İSTİYOR

Buna benzer olayların daha önce de yaşadığını ve bir kişinin geçmişte bu yolla 5 tane cep telefonunun yanlış kişiye teslim edildiğini vurgulayan Çağrı Yel, bu hatayı yapan kargo şirketinin mağdur kişiye 5 telefonun da fatura bedelini ödeyerek mağduriyetini giderdiğini iddia etti. Aynı şekilde kendisine de 8 bin 500 TL değerindeki cep telefonunun fatura bedelinin ödenmesini isteyen Yel, şöyle konuştu:

''BENİM TELEFONUM HALA ORTADA YOK''

"Kargo şubesi telefonu başka birine teslim ettiğini kabul ediyor fakat benim telefonum hala ortada yok. Şube suçunu kabul etmesine rağmen sistemlerine sanki kuzenime teslim yapmışlar gibi kayıt oluşturmuşlar. Binlerce kez bu şirketten talepte bulundum. Cep telefonumun maddi olarak bedelini istedim. Ama bir sonuç alamadım. Beni sadece oyaladılar. Gereken yasal süreci de başlattım. Hakkımı sonuna kadar arayacağım."tesis kuruluyor. Yani burada depolama olmayacak. O bölgedeki çöp alanı da rehabilite edilecek" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal