Kardak Fatihi Ali Türkşen'den Meral Akşener'e Destek

Kardak'a bayrak diken komutan olarak bilinen İYİ Partili Ali Türkşen, Meral Akşener'in aday olmaması durumunda partiden ayrılacağını ve siyaseti bırakacağını açıkladı.

25.07.2018-11:48 - (Son Güncelleme: 25.07.2018-11:41) Kardak Fatihi Ali Türkşen'den Meral Akşener'e Destek

Kardak'a bayrak çeken komutan olarak bilinen İYİ Parti'li Eski SAT Komando Ali Türkşen Meral Akşener'in siyaseti bırakma kararını değerlendirdi. Türkşen, "Sayın Genel Başkanımız bu işi bırakırsa ben de bırakırım. Benim ilkem bu birden alınan bir karar değil" dedi.

"KENDİSİYLE GELDİM KENDİSİYLE GİDECEĞİM"

Ali Türkşen, "Ben siyasete girerken İYİ Parti'de şöyle bir ilke kararı almıştım. Bu işi sadece iki nedenle bitiririm. Birincisi Sayın Genel Başkanımız beni istemezse ki sağolsun öyle bir durum olmadı, ikincisi ise şahsı bu işi bırakırsa benim İYİ Parti'de herhangi bir biçimde faaliyetim söz hususu olmaz demiştim. Şuanda son çalıştay kurulunda çıkan kararla 12 Ağustos'ta seçimle kurultaya gidiyoruz.

Bu kurultayla bütün delegelerin ve tabanının talebi ile sayın Genel Başkanımız inşallah yeniden vazifeye gelecek. Fakat bu vazifeyi gene de kabul etmezse benim de İYİ Parti'de ve siyasette herhangi bir konumum olmadığını düşünüyorum. Kendisiyle geldim kendisiyle gideceğim. Bu benim ilke kararım birden alınmış bir karar değil.

KARDAK'A TÜRK BAYRAĞI DİKMİŞTİ

Ali Türkşen, Türk gemisine Yunan sahil güvenlik botları tarafından ateş açılmasının ardından çıkan olayda Kardak'a Türk Bayrağı dikmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal