Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü Halk İçin Karla Savaşıyor

Karayolları ekipleri 11. Van Bölge Müdürlüğü çetin hava koşulları altında vatandaşın yolda kalmaması için mesaiye sabahın erken saatlerinde başlıyor.

20.03.2019-14:03 - (Son Güncelleme: 20.03.2019-14:04) Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü Halk İçin Karla Savaşıyor

Van, Mart ayının sonlarına geldiğimiz bu günlerde karın etkisinden çıkabilmiş değil. Şehir merkezi ile köyler arasındaki yolların sürekli kapanması ve açık olan yollarda da buzlanma oluması ekipleri sürekli çalışmaya mecbur bırakıyor.

EKİPLERİN GÖREV AŞKI

Sabahın erken saatlerinde Müdürlüğe gelen çalışanlar önce araçlarını çetin kış şartlarına ahzırlıyorlar. Araçlar hazırlandıktan sonra ise kendileri hazılanıyor ve yolculuk başlıyor.

Kapanan yollar açılıyor, buzlanan yollar tuzlanıyor. Van halkının mağdur olmaması için gece gündüz demeden çalışan ekipler baharın gelmesini ve ağır kış ikliminden kurtulmayı ümit ediyorlar.

TEHLİKELERE RAĞMEN CANLA BAŞLA SAVAŞIYORLAR

Ekipler çalıştıkları bölgede her zaman mevcut olan tipi, çığ, fırtına gibi tehlikelere aldırış etmeden çalışıyorlar. Görentaş Şantiye Şefliği'ne bağlı bu ekipler 12 iş makinesiyle yollarda güvenliği ve ulaşımın kolaylığının tedaiği için var güçleriyle çalışmaya devam ediyorlar.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal