Karantinada Olması Gereken Otobüs Şoförü İş Başında Yakalandı

İstanbul Beyoğlu'nda koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerde, evde karantinada olması gereken halk otobüsü şoförünün iş başında olduğu tespit edildi.

01.10.2020-13:42 - (Son Güncelleme: 01.10.2020-12:54) Karantinada Olması Gereken Otobüs Şoförü İş Başında Yakalandı

İstanbul Beyoğlu'nda koronavirüs önlemleri kapsamında yapılan denetlemelerde, temaslı olduğu ve evde karantinada olması gereken özel halk otobüsü şoförü ambulansla hastaneye götürüldü.

Trafik polisi ekipleri, Taksim Tarlabaşı Bulvarı'nda şehir içi toplu ulaşım araçlarına ve taksilere yönelik koronavirüs denetimi gerçekleştirdi. Maske ve sosyal mesafe denetimi yapan ekipler, GBT sorgulaması ve araçların ruhsat-sigorta durumlarının kontrolünü yaptı.

EVDE KARANTİNADA BULUNMASI GEREKİYORDU

Kurtuluş-Yenikapı hattında sefer yapan 34 ZC 0558 plakalı özel halk otobüsünü durdurarak denetim yapan ekipler, otobüs şoförü Aydeniz'in temaslı olduğunu ve evde karantinada bulunması gerektiğini belirledi. Ekipler, otobüsteki yolcuları indirerek başka otobüse bindirdi. Şoför hakkında karantina kurallarına uymadığı gerekçesiyle 3 bin 150 lira ceza yazıldı.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Aydeniz'i ambulansla hastaneye götürdü. Temaslı şoförün kullandığı özel halk otobüsü ise dezenfekte edilerek başka bir şoföre teslim edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal