Karanlıkta İnşaat Boşluğuna Düşen Kadınların Kemikleri Kırıldı

Ordu'nun Altınordu ilçesinde iki kadın karanlıkta fark edemedikleri inşaat halindeki bir binanın asansör boşluğuna düştü. Kadınların vücutlarında kırıklar olduğu öğrenildi.

13.05.2019-15:17 - (Son Güncelleme: 13.05.2019-15:12)

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, G.G. ve A.G. isimli kadınlar, inşaat halindeki 4 katlı binanın asansör boşluğuna düştü. Hastaneye sevk edilen kadınların vücutlarında kırıklar olduğu bildirildi.

KARANLIKTA FARK EDEMEDİKLERİ ASANSÖR BOŞLUĞUNA DÜŞTÜLER

Olay, dün saat 20.00 sularında, Şirinevler Mahallesi 662 Sokak'ta oldu. İnşaat durumundaki 4 katlı binaya giren G.G. ve A.G. adlı kadınlar, karanlıkta göremedikleri asansör boşluğundan düştü.

EKİPLER SEVK EDİLDİ

Yaklaşık 4 metre yükseklikten beton zemine düşen kadınlar, çığlık atarak, yardım istedi. Kadınların seslerini duyan etraftakiler, sağlık ve polis birimlerine haber verdi. İhbar ardından bölgeye sağlık, polis ve itfaiye birimleri gönderildi.

VÜCUTLARINDA KIRIKLAR OLUŞTU

İtfaiye personeli, zemin kattaki duvarı yıkarak, asansör boşluğuna düşen G.G. ve A.G.'yi kurtardı. Sağlık ekibi de ilk müdahalede bulunduğu kadınları, ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne götürdü. G.G. ve A.G.'nin vücutlarında kırıklar olduğu, hayati tehlikelerinin ise olmadığı bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal