Karabağ'da Mağlubiyeti Hazmedemeyen Ermenistan'dan Türkiye'ye Küstah Tehdit!

Dağlık Karabağ'daki çatışmalarda mağlubiyete uğrayan ve ateşkese imza atmaya mecbur kalan Ermenistan'ın Genelkurmay Başkanı Vladimir Pogosyan, Türkiye'ye içi boş küstah tehditler savurdu. Pogosyan, bilhassa Türkiye, İsrail ile Azerbaycan'dan intikam almak içim söz verdiğini açıkladı.

19.11.2020-11:31 - (Son Güncelleme: 19.11.2020-11:29) Karabağ'da Mağlubiyeti Hazmedemeyen Ermenistan'dan Türkiye'ye Küstah Tehdit!

Dağlık Karabağ'da yaşanan çatışmalarda mağlubiyete uğrayan ve ateşkese imza atmaya mecbur kalan Ermenistan'ın Genelkurmay Başkanı Vladimir Pogosyan'un hedefinde  Türkiye vardı.

'İNTİKAM ALACAĞIZ'

Pogosyan, Türkiye'den öcünü almaya söz verdiğini açıkladı. Azerbaycan ordusunun 27 Eylül tarihinde işgal altında olan topraklarını geri almak için başlattığı operasyonda oldukça kaybı olan ve ateşkes anlaşmasına imza atmak zorunda kalan Ermenistan, Türkiye'ye içi boş tehditler yağdırmaya devam ediyor.

Dağlık Karabağ'da yaşadığı hezimeti sindiremeyen Ermenistan'ın Genelkurmay Başkanı Danışmanı Vladimir Pogosyan, Türkiye, Azerbaycan ve İsrail'den intikam almaya söz verdiğini açıkladı.

PAŞİNYAN: YENİLGİMİZİN SEBEBİ TÜRKİYE

Diğer taraftan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan da, geçen günlerde yaptığı açıklamasında, Dağlık Karabağ'da uğradığı yenilgi sebebiyle Türkiye'yi suçlamıştı. Nikol Paşinyan ''Azerbaycan ile savaşa hazırdık ama Türkiye ve paralı askerler yenilgimizin sebebi" diye konuşmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal