Kar Yağışı Ne Zaman Bitecek? Kar Yağışı Yarın Devam Edecek mi?

İstanbul'a beklenen kar yağışı geldi. 3 gündür etkili olan kar yağışı daha ne zamana kadar yağacak? İstanbul'da kar yağışı ne zaman sona erecek? Kar yağışı yarın devam edecek mi?

18.01.2021-12:01 - (Son Güncelleme: 18.01.2021-11:57) Kar Yağışı Ne Zaman Bitecek? Kar Yağışı Yarın Devam Edecek mi?

İstanbul'da 3 gündür aralıklarla devam eden kar yağışı bu sabah saatlerinde etkisini arttırdı. Kar yağışı nedeniyle trafik yoğunluğu yüzde 85'e yükseldi. Kar yağının bugün 14.00'a kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü kar yağışının bugün kenti terk edeceğinin açıklamasını yaptı.

İstanbul'da cuma gününden beri etkili olan kar yağışı ve soğuk hava, beraberinde getirdiği buzlanmayla birlikte sürücülere zorluklar çıkartıyor. İstanbul'da trafik yoğunluğu, İBB Trafik Yoğunluk Uygulaması'na göre an itibariyle yüzde 85'i aştı.

Yetkililer, kar lastiği olmayan sürücülerin trafiğe çıkmamaları, mümkünse toplu taşıma kullanmaları konusunda sürücülere uyarıda bulunuyor. İstanbul trafiğinde buzlanma ve kar yağışı nedeniyle kazalar da arttı.

İSTANBUL TRAFİĞİNDE MEYDANA GELEN KAZALAR

TEM İstoç-Tekstilkent Yönü, orta şerit trafik kazası (hasarlı) nedeni ile 1 şerit trafiğe kapalı.

D100 Ambarlı-Parseller Yönü, sağ şerit araç arızası nedeni ile 1 şerit trafiğe kapalı. Bölgedeki trafik yoğunlaşmakta.

D100 Beylikdüzü-Büyükçekmece Yönü, orta şerit araç arızası nedeni ile 1 şerit trafiğe kapalı. Bölgedeki trafik yoğunlaşmakta.

D100 Saadetdere -Parseller Yönü, sağ şerit araç arızası nedeni ile 1 şerit trafiğe kapalı. Bölgedeki trafik yoğunlaşmakta.

Kemerburgaz Ayrımı- Göktürk yönü, sol şerit araç arızası nedeni ile 1 şerit trafiğe kapalı. Bölgedeki trafik yoğunlaşmakta.

UYARILAR GELDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nden de uyarı yapıldı. Uyarıda, 'İstanbul'da dün akşam saatlerinden itibaren mola veren kar yağışı sabah erken saatlerinden (05:30) itibaren kuzey bölgelerimizde tekrar etkili olmaya başlamıştır.

İlerleyen saatlerde yağışın il genelinde yayılarak yer yer kuvvetli şekilde etkili olacağı tahmin ediliyor. An itibarı ile -1 ila -9 derece arasında seyreden dondurucu soğuklar ve sabah trafiği göz önünde bulundurularak vatandaşların dikkatli olması önem arz ediyor' şeklinde uyarı geldi.

İstanbul'da Kar Yağışı Ne Zaman Bitecek?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal