Kapan-7 ile Her Yer Karış Karış Aranıyor

İçişleri Bakanlığınca Siirt-Şırnak ara hattında düzenlenen "Kapan-7 Karadağ Operasyonu"nda kapsamlı arama çalışmaları sürüyor.

03.03.2020-13:05 - (Son Güncelleme: 03.03.2020-13:12)

Türkiye, terör örgütleri ve teröristlere nefes aldırmayan mücadelesini yurt dışında ve yurt içinde devam ediyor.
Karadağ barınma alanında olduğu tespit edilen teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 1 Mart'ta başlatılan "Kapan-7 Karadağ Operasyonu" başarı bir şekildie devam ediyor.

ATAK'LAR HAVADAN DESTEK VERİYOR

Şırnak Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu, Siirt İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay ve Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Alper Sır'ın arazide sevk ve idare ettiği, jandarma komando, jandarma özel harekat, polis özel harekat ile güvenlik korucu timlerinden meydana gelen 815 personel, 52 operasyonel timin görev aldığı operasyona ATAK helikopterleri de havadan destek oluyor.

DRONE VE İHA'LAR DA VAR

Drone ve İHA'ların da olduğu operasyon bölgesine güvenlik kuvvetlerinin helikopterlerle intikali temin ediliyor.

Erzak tespit köpeği "Naz" ve mayın arama köpeği "Fişek"in katılımıyla uygulanan operasyonda güvenlik kuvvetleri arazi taraması gerçekleştiriyor, bölgedeki mağara ve sığınaklar bir bir kontrolden geçiyor.

Yurt içinde terörün büabütün ortadan kaldırılması için düzenlenen "Kapan operasyonları" vatandaşların da yardmıyla kararlı biçimde başarıyla devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal