Kanser Hastası Oğlunun Acısını Dindirmek İçin Öldüren Baba Cezaevinden Çıktı

Coronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen infaz düzenlemesi ile kanser oğlunun acısını dindirmek için öldüren baba izinli olarak ceza evinden çıktı.

15.04.2020-16:07 - (Son Güncelleme: 15.04.2020-16:30) Kanser Hastası Oğlunun Acısını Dindirmek İçin Öldüren Baba Cezaevinden Çıktı

Coronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan infaz düzenlemesi ile binlerce mahkum tahliye oluyor. Cezaevinden çıkanların arasında kanser olan oğlunun acısını dindirmek için öldüren Salim Biricik de yer aldı. 

4 yıl önce meydana gelen olayda, hasta olan 23 yaşındaki oğlu Fatih Biricik ailesine, "Siz ne biçim ailesiniz, ya beni yaşatın, ya öldürün." dedi. Bu sözlerin üzerine ise baba Salim Biricik oğlunu silahla vurarak öldürdü. Bunun üzerine Salim Biricik yargılandığı davada 15 yıl hapis cezası aldı.

İnfaz yasası kapsamında izin verilen Salim Biricik, "Türkiye'de ilk ve ender rastlanan suçlardan birini işledim. Ne olduğunu söylemek istemiyorum. Yapmamam gereken bir suçtu, ama bazen hayat insana seçenek sunmuyor. 2016 yılından beri 3 yıl kapalı yattım. 1 yıldır da açık cezaevinde yatıyorum. Şimdi 45 gün iznimiz var. 45 gün sonra Adalet Bakanı bu süreyi uzatabilir. Tekrar geri gitme ihtimalimiz de var. Eğer çağırırlarsa gideceğiz, cezamızı çekeceğiz. Çok sevinç yaşayamıyorum. Sevdiklerime kavuşuyorum. Eşim var, torunum var ve kızım var. Zaten hayatta başka kimsem yok. Son zamanlarımızda onlarla beraber olacağız." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal