Kanal D'den Nihat Doğan Olayı ile Alakalı Yeni Açıklama: Daha Fazlasını Biliyoruz

İki kız çocuğunu alıkoymakla suçlanan Nihat Doğan'la alakalı Kanal D Ana Haber'den bir açıklama daha geldi. Sunucu Buket Aydın, çok daha fazlasını bildiklerini söyleyerek Nihat Doğan'a daha doğru açıklamalar yapmasını tavsiye etti.

12.09.2018-15:50 - (Son Güncelleme: 12.09.2018-15:44) Kanal D'den Nihat Doğan Olayı ile Alakalı Yeni Açıklama: Daha Fazlasını Biliyoruz

Türkücü Nihat Doğan, 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma suçlaması ile önceki gün gözaltına alınıp, ifadesinin sonrasında serbest kalmıştı.

NİHAT DOĞAN KABUL ETMEDİ

Olay ilk olarak Kanal D Ana Haber'de gündeme düştü. Çocukların anne ve babası da gerçekleştirdikleri açıklama ile ünlü türkücüye dönük suçlayıcı sözler kullandı. Nihat Doğan ise gerek sosyal medyadan gerekse program yaptığı televizyon kanalından suçlamaları net bir dille inkar ederek olayı gündeme taşıyan Kanal D Haber birimine dönük sert sözler kullandı.

"OLAYIN ÇOK DAHA FAZLASINI BİLİYORUZ"

Nihat Doğan'ın açıklamalarına Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın yanıt verdi. Olayın çok daha fazlasını bildiklerini ve Nihat Doğan'a doğru açıklamalar yapması çağrısı yapan Aydın, şu sözleri kullandı: "Kanal D Haber ve Kanal D ailesi hakkında birtakım ithamlarda bulunmuş. Bizim hiçbir kurum ve kişi ile kavgamız olmadığı gibi kendisiyle de bir olayımız yok. Dün kendisine yanıt hakkıyla alakalı kapımızın açık olduğunu ifade ettik. Fakat kabul etmedi. Kendisinden bir isteğimiz var. Bu üzücü iddialar hakkında daha doğru açıklamalar yapması kendisi için daha faydalı olacaktır. Bu arada bir ayrıntı daha... Bu olayın çok daha fazlasını biliyoruz. Fakat aile ve kızlar için en steril durumu ile anlatmaya çalışıyoruz. Bence Nihat Doğan da bunu biliyordur."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal