Kanal D ile FOX TV Arasında Gerilime Neden Olan Çiftçi Konuştu

Kanal D ile FOX TV arasında tartışmaya neden olan haberin kahramanı çiftçi Ramazan Özbek konuştu. Özbek yaptığı açıklamada Kanal D'yi eleştirerek "Onlar çarpıtarak rencide etti bizi. Herkes hakaret, küfür ediyor." dedi

16.02.2019-16:14 - (Son Güncelleme: 16.02.2019-16:09) Kanal D ile FOX TV Arasında Gerilime Neden Olan Çiftçi Konuştu

Tanzim satışlardan bütün halk kesimlerinin mutlu olduğunu haberleştirmek isteyen Kanal D, üreticilere mikrofon uzattı. Sözlerinin çarpıtıldığını ifade eden çiftçi Ramazan Özbek duruma sosyal medya sayfasından isyan etti ve ham görüntüleri paylaştı. Özbek, Kanal D'yi eleştirerek "Onlar çarpıtarak rencide etti bizi. Herkes hakaret, küfür ediyor." dedi.

Geride bıraktığımız günlerde verdiği röportajla Türkiye'nin gündemine oturan çiftçi Ramazan Özbek, sessizliğini bozdu.

"KANAL D YÜZÜNDEN KÜFÜR YEDİM"

Kanal D Habere verdiği röportaj ile alakalı açıklamalar yapan Özbek "Ben Kanal D'de ekranlara gelen o görüntüde tanzim satışından konuşurken farklı bir şey söylüyordum. Onlar çarpıtarak rencide etti bizi. Bizim nüfusumuz çok kalabalık ve dünden beri telefonlarım susmuyor. Herkes hakaret, küfür ediyor. Öyle bir şey olmadığını söylesem de anlamıyorlar. Diğer üreticilerin sosyal medya hesabı da olmayınca yalnızca haberden yola çıkarak böyle davranıyorlar" dedi.

NE OLMUŞTU?

Kanal D'nin, tanzim satışlarıyla alakalı üreticilerle yaptığı röportajları belli bir noktadan kesip birleştirerek haberleştirmesi tartışmalara sebep oldu. FOX TV'nin Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, Kanal D'nin tartışma yaratan haberine tepki gösterdi. Fatih Portakal'a cevap veren Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın, "Linç kampanyasına maruz kaldık" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal