Kanada'da Gölde Bir Bebeğe Ait Ceset Parçaları Bulundu

Çocuk cinayetleri level atladı! Kanada’nın Ontario eyaletindeki Ontario Gölü’nde parça parça edilmiş bebek cesedi bulundu.

08.08.2020-12:01 - (Son Güncelleme: 08.08.2020-13:14) Kanada'da Gölde Bir Bebeğe Ait Ceset Parçaları Bulundu

Kanada’nın Ontario Gölü’nün Pickering Sahili’nde önceki akşam bir bebeğe ait olduğu belirlenen ceset parçaları ele geçirildi.

Durham Bölge Polisi, konuya açıklık getirdi. Aktarılan bilgiye göre, bir vatandaşın kıyı şeridi boyunca suda yüzen et parçaları gördüğü ve durumu polise bildirdiği belirtildi.

Polis, durumu anlamak amacıyla olay yerine adli tıp ekiplerini çağırdı. Adli tıp ekiplerinin olay yerinden gerçekleştirdiği soruşturmada et parçalarının bir bebeğe ait olduğu belirlendi.

Parçalar otopsi için adli tıbba sevk edildi.

Soruşturmaya cinayet masasının hakim olmasıyla derinleşen olay, polisin doğrudan bir açıklama yapmasına neden oldu.

Durham Bölge Polisi, ''Umarım araştırmalarımız bu cinayetin çözümüne ışık tutacaktır. Soruşturma biraz zaman alacak ve detaylara ulaşmak için delillere ulaşmaya çalışacağız'' ifadelerini kullandı.

Bu soruşturma beraberinde annenin hayati durumunun merak konusu olmasına yol açtı. Bu konuya da değmeden geçmeyen Kanada polisi, annenin sağlığından ve hayatından endişeli olduklarını belirterek, olaya tanık olanların 911’i veya ihbar hattını aramasını istedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal