Kan Donduran Görüntü! Köpekleri Eze Eze Öldürdüler

Nevşehir'de belediyenin temizlik işçileri köpekleri çöp kamyonuna atıp ezerek öldürdü. Saniye saniye kameraya yansıyan görüntüler izleyenlerin kanını dondurdu.

13.07.2018-12:24 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-12:55)

Yürek yakan vahşet görüntüleri Nevşehir'den geldi. 11 Temmuz akşamı Acıgöl ilçesinde vazife yapan iki temizlik görevlisi, köpekleri eze eze katletti.

SOPALARLA DÖVEREK KAMYONA SOKTULAR

Acıgöl'de belediye görevlisi olduğu öne sürülen iki kişi, sokak hayvanlarını canlı canlı çöp kamyonuna sokup ezerek katletti. İşçiler, kaçmaya uğraşan hayvanları ellerinde sopalarda döverek çöp kamyonunun içine atmaya uğraştı. Görüntüler bir vatandaş tarafından saniye saniye kayda alındı.

"ALLAH BELALARINI VERSİN"

Olayın gerçekleştiği sırada oradan olan bir görgü tanığı ise gördürklerine inanamadığı söyleyerek olayı anlattı. "O sırada evime doğru gidiyordum. Temizlik görevlilerinin köpeklerle uğraştığını görünce bir an durdum. Ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalıştım. Gördüklerim karşısında nutkum tutuldu. Çöpçüler sokak köpeklerini sopalarla döverek çöp kamyonuna zorla attılar. Sonrasında da kurtulmaya çalışan köpeklere vurmaya devam ettiler. Fırsatını buldukları anda da köpekleri presleyip ezerek öldürdüler. Allah belalarını versin. Bu tür olaylardan artık bıktık. Gerekli cezanın fazlası ile verilmesini talep ediyorum. Suçsuz ve masum hayvanlardan ne istediler anlamıyorum. Bu hayvanların kimseye bir zararı olduğunu ben bugüne kadar görmedim."

RESMİ AÇIKLAMA GELMEDİ

Savunmasız köpek yavrularını eze eze katlederek çöp kamyonuna atan işçiler, olayın arından olay yerinden ayrıldı. Olaya karışan kamyonun plakası da video sayesinde belirlendi.

Olayın üstünden 2 gün geçmesine karşın Nevşehir Acıgöl Belediyesin'den konuyla alakalı resmi açıklama yapılmadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal