Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Kamışlı’daki YPG’lilerin Etek Giymesine Az Kaldı!

PKK/YPG'liler, olası bir Türkiye müdahalesi nedeniyle sınır hattındaki binaları boşalttı. Teröristlerin Kamışlı'nın iç bölgelerinde hendek kazıp, barikat kurduğu ve mahalle mahalle gezerek militan topladığı öğrenildi.

19.02.2018-13:19 - (Son Güncelleme: 19.02.2018-13:44) Kamışlı’daki YPG’lilerin Etek Giymesine Az Kaldı!

Mardin’in Nusaybin ilçesinde bulunan Suriye’nin Kamışlı şehrinde terör örgütü YPG’lilerin, olası bir Türkiye müdahalesi sebebiyle sınır hattında bulunan binaları boşalttığı, şehrin iç kesimlerine hendekler kazıp, barikatlar kurduğu ve mahalle mahalle dolaşıp militan topladıkları netleşti.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye’nin Afrin çevresinde terör unsurlarına yönelik başlattığı “Zeytin Dalı Harekatı” sürerken, Nusaybin’in karşısında yer alan Kamışlı bölgesini işgal altında tutan YPG’lileri korku sarmış durumunda. Buradan çok sayıda teröristi “Zeytin Dalı Harekatı”nın başlamasıyla birlikte Afrin’e kaydıran terör örgütünün, olası bir Türkiye müdahalesi düşüncesiyle sınır hattındaki binaları boşalttığı ve tuzaklama yaptığı öğrenildi. Gerek Nusaybin’deki hendek ve barikat operasyonu sırasında gerekse sonrasında Türkiye’ye doğru kazılan tünellerin bulunduğu Kamışlı’nın iç kesimlerine ise hendeklerin kazılıp, barikatların kurulduğu belirtildi. Bazı teröristlerin sivil kıyafetleriyle sınır hattında devriye attığı ileri sürülürken, bazılarının da mahalle mahalle gezip militan topladıkları, çocuk ve gençleri zorla ailelerinden aldığı bildirildi. Zorla alınan çocuk ve gençlere, Kamışlı’da bulunan kampta silahlı eğitim verildiği öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;