Kahvaltıya Gittiği Karı Kocayı Öldürüp Arabasında İntihar Etti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde kahvaltı yapmaya gittiği çifte silahla ateş ederek yaşamına son veren adam, oradan kaçtığı arabasında bu defada kendi kafasına ateş ederek intihar etti. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan sanık kurtarılamadı.

30.09.2020-12:28 - (Son Güncelleme: 30.09.2020-12:10)
Öğrenilen bilgiye göre, hadise sabah vakitlerinde Alaplı ilçesine bağlı 690 Evler Mahallesi G-3 Blokta gerçekleşti.

Cevat Saydam sabah vakitlerinde Hüseyin Kumuz ile görüşmek için evlerine kahvaltı yapmaya gitti. Cemile (40) ile Hüseyin Kumuz (45) çifti ile beraber kahvaltı yaptıktan sonra Cevat Saydam (59), ifadelere göre evde Kumuz’un 17 yaşındaki kızına gelen bir mesaj üzerine tartışma çıktığı iddia edildi. Tartışmanın kavga haline dönmesi üzerine Saydam, yanındaki tabancasıyla Kumuz çiftine ateş ederek yaşamlarını son verdi.

Ardından hızlı bir şekilde evde çıkarak 67 AAS 846 plakalı arabasına binerek kaçan Saydam, bu defa kendi kafasına ateş ederek intihar etti.

'KAZA SANDILAR'

2 şahsın yaşamına son verdikten sonra aynı silahla kendi kafasına ateş ederek intihar eden Saydam’ın aracı bu defa yoldan üst yoldan aşağıdaki yola düştü.

Bu esnada etraftakilerin kaza olduğunu zannederek olay yerine sağlık personelleri ve emniyet güçlerini istedi.

Kaza yerine giden sağlık personellerinin müdahalesiyle ağır yaralı olarak Alaplı Devlet Hastanesine götürülen Saydam yapılan bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Emniyet güçleri, Saydam’ın arabasının olduğu yerde ve Kumuz çiftinin yaşamına son verildiği evde güvenlik tedbiri aldı.

Cumhuriyet Savcısı’nın evdeki tetkiklerinin ardından Hüseyin ile Cemile Kumuz’un cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Hadiseyle alakalı soruşturma devam ediyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal